Debutul activităţilor va fi marcat prin adresarea de către domnul locotenent colonel Florişteanu Petru Marcel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş a unui mesaj, atât cadrelor în activitate prezente la ceremonie cât şi cadrelor în rezervă şi retragere.

„Cu ocazia aniversării a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, sunt onorat să mă adresez azi, jandarmilor maramureşeni, oameni de arme care au servit, servesc şi vor servi acest popor, această ţară, şi să vă felicit pentru modul bărbătesc, stăruinţa cu care v-aţi îndeplinit sarcinile de serviciu în slujba comunităţii.

Acest lucru nu se poate realiza fără sacrificii, dar noi, oamenii de arme, fiind căliţi de vremuri, nu am dat înapoi din faţa încercărilor. Fie ca greutăţile ce vor marca existenţa Jandarmeriei Române să ne facă mai înţelepţi şi mai puternici, pentru a rămâne aceleaşi modele de civism şi comportament, pentru a ne putea onora cu devotament şi credinţă profesia pe care am ales-o.

Vă urez dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră sănătate, putere de muncă şi multe împliniri”.

La finalul activităţii, cadrele în rezervă şi retragere vor viziona imagini semnificative din viaţa Jandarmeriei maramureşene.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și