Jandarmii maramureşeni au constatat şi au luat măsurile impuse de normele legale în cazul a 8 de sesizări privind adresarea de injurii şi expresii jignitoare precum şi ameninţări cu acte de violenţă pentru care au aplicat o amendă contravenţionale şi 7 avertismente scrise.

Echipajele de jandarmi au aplicat 9 amenzi contravenţionale şi 6 avertismente scrise pentru provocare şi participare la scandal pe raza municipiului Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei.

De asemenea, jandarmii în timpul acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, au aplicat 10 avertismente scrise pentru neafişare de preţuri pentru bunurile oferite înspre vânzare.
Totodată, echipele mixte formate din jandarmi şi silvicultori, pe timpul acţiunilor pentru combaterea delictelor silvice, au identificat 9 persoane care ridicau material lemnos rezultat din exploatări fără a avea acordul organelor silvice. Jandarmii au aplicat 9 avertismente scrise.

Totodată, în timpul misiunilor au mai fost constatate 3 fapte de refuz de legitimare şi 2 sesizări fără motiv întemeiat a organelor legii pentru care au fost aplicate un număr de 4 avertismente scrise şi o amendă contravenţională.

Jandarmii maramureşeni au mai intervenit în cazul a 7 de sesizări de tulburare a ordinii publice şi a 6 sesizări despre faptul ca mai multe persoane consumau băuturi alcoolice în locuri neamenajate în acest sens, deranjând trecătorii sau locuitorii din zonă, pentru care au aplicat 9 avertismente scrise, precum şi 4 amenzi contravenţionale.

De asemenea, Jandarmeria Maramureş a sancţionat un număr de 11 persoane care au încălcat normele legale privind colectarea de fier vechi şi efectuarea actelor de pescuit, aplicând în acest sens un număr de 11 avertismente scrise.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet