În acest sens amintim următoarele exemple:

În seara zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 20:45, în Baia Mare, pe bulevardul Bucureşti, lângă benzinăria OMV, jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine publică, a surprins o tânără domiciliată în municipiul Baia Mare, care atrăgea persoane de sex masculin, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale pentru anumite sume de bani. Acestei tinere i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 500 lei.

Tot în cursul aceleaşi zile, militarii jandarmi aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, în jurul orei 16.00, au aplicat două sancţiuni contravenţionale cu avertisment scris, la doi cetăţeni care fiind apţi de muncă, au apelat la mila cetăţenilor pe strada Bogdan Vodă.

Jandarmeria Maramureş aduce mulţumiri cetăţenilor care au înţeles necesitatea măsurilor preventive care au fost adoptate.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet