Marți 27 ianuarie a.c., în jurul orei 05.00, jandarmii băimăreni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict iscat între un client al unui local situat pe B-dul București din municipiul Baia Mare și barmanul respectivului club.

A fost identificat I.V. de 27 ani, cu domiciliul în Baia Mare, care pentru faptul că i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare barmanului, deranjându-i și pe ceilalți clienți care se aflau în interiorul localului, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.

În seara zilei de luni, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciul de patrulare pe raza municipiului Baia Mare a fost solicitat să se deplaseze pe strada Melodiei, din localitate, unde în spatele unui imobil, două persoane tulburau ordinea și liniștea publică, prin strigăte și țipete. Jandarmii prezenți la fața locului i-au identificat pe M.V. de 23 ani și M.V. de 21 ani, ambii din Baia Mare, care au fost sancționați în conformitate cu Legea 61/1991 Republicată, cu amendă contravențională în valoare de 300 lei primul și cu 200 lei cel de-al doilea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și