Pe timpul verificărilor persoanelor în vederea stabilirii calităţii de contravenient, s-au aplicat şi sancţiuni prevăzute pentru refuzul de a prezenta un document de legitimare, respectiv furnizarea de date eronate privind identitatea la solicitarea îndreptăţită a organelor legii.

Echipajele de jandarmerie au intervenit şi în cazul a 2 sesizări de la cetăţeni privind consumul de băuturi alcoolice în locuri neamenajate. Pe fondul stării de ebrietate şi de „euforie”, adresarea de cuvinte jignitoare şi injurii a provocat indignarea şi nemulţumirea cetăţenilor. S-au aplicat sancţiunile contravenţionale prevăzute, iar pentru alertarea nejustificată a organelor de ordine, o altă persoană a fost sancţionată contravenţional.

Personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş aflat în diverse misiuni, a intervenit pentru aplanarea a 4 situaţii conflictuale, 1 persoană fiind condusă la sediul Poliţiei, executând şi 16 acţiuni de punere în executare a mandatului de aducere la instanţele judecătoreşti.
Jandarmii au sancţionat contravenţional şi 2 situaţii de nerespectare a normelor de acces la sediul Palatului de Justiţie.

Echipajele din dispozitivele mixte de ordine şi siguranţă publică au constatat 4 infracţiuni, fiind identificaţi 3 autori.

La solicitarea instituţiilor publice locale, Jandarmeria Maramureş a executat 10 acţiuni în cooperare având ca obiectiv asigurarea unei stări de normalitate şi prevenirea faptelor antisociale pe raza judeţului nostru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și