Miercuri 04 februarie a.c. începând cu ora 16.00, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, se va desfăşura meciul de volei masculin, în cadrul Campionatului Naţional de Volei, dintre echipele C.S. „Ştiinţa Explorări” Baia Mare şi „Steaua” Bucureşti, pe timpul căruia jandarmii băimăreni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică.

În aceeaşi zi de miercuri 04 februarie a.c. cu începere de la ora 19.15, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, se va desfăşura meciul de handbal masculin, în cadrul Cupei României, dintre echipele H.C.M. Baia Mare şi „Dinamo” Bucureşti, unde de asemenea măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de către efective de jandarmi, organizatorii estimând participarea a peste 1000 de spectatori.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică.

Astfel, solicităm atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea manifestărilor sportive, să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, în vederea desfăşurării în condiţii optime.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și