Duminică 16 noiembrie a.c., cu începere de la ora 12.30, în incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, se va disputa partida de handbal masculin dintre echipele H.C.M. Baia Mare şi H.C. Odorhei, la care jandarmii vor fi prezenţi pentru a asigura ordinea publică.

Efectivele de jandarmi vor fi prezente în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare a acestor competiţii, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciurilor.

Jandarmeria Maramureş solicită atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca aceste partide de fotbal şi handbal, să se desfăşoare în condiţii optime.

Totodată suporterii sunt sfătuiţi să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru astfel de evenimente, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizatori, jucători şi celelalte instituţii implicate în desfăşurarea acestor spectacole sportive, în condiţii de siguranţă şi fair-play.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și