Corala mixtă, formată din cadre militare femei şi bărbaţi, are un repertoriu de colinde tradiţionale maramureşene, cântece patriotice şi folclorice, participând de-a lungul anilor la diverse activităţi ocazionate de Sărbătorile de iarnă, dar şi la manifestări culturale naţionale. Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început din primele zile ale lunii decembrie, corala „Pintea Viteazul” îmbogăţindu-şi an de an repertoriul .

Primul colind a răsunat sâmbăta, 13 decembrie a.c., de Ziua Mondială Corală, în cadrul concertului organizat la Sala polivalentă „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare.

Şi în acest an, ne propunem continuarea acestor manifestări la instituţiile cu care Jandarmeria Maramureş conlucrează / colaborează , lăcaşuri monahale de cult, dar şi case de copii, instituţiile mass –media, Biblioteca Judeţeană, etc. De asemenea, este îndătinată participarea coralei „Pintea Viteazul” la Festivalul de colinde „Deschide uşa creştine” de la Fărcaşa, fiind în programul manifestării culturale pentru vineri, 18 decembrie a.c.

Cu această ocazie, Jandarmeria Maramureş urează tuturor cetăţenilor maramureşeni sărbători frumoase, alese gânduri, îndeplinirea tuturor idealurilor. Fie ca magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul dumneavoastră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet