Restricțiile sanitare impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii COVID 19 rămân în vigoare și în această perioadă.

Sunt interzise desfășurarea de petreceri sau organizarea de evenimente private, precum mese festive, în spații închise sau deschise.

În toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-5.00, cu excepția deplasărilor în interes profesional, pentru asistență medicală, precum și pentru alte motive justificate prevăzute de lege.

Pentru a traversa această perioadă dificilă, facem apel către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de protecție sanitară și distanțare fizică, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea lor și a celor dragi.

Totodată, dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj 🚔de jandarmerie/poliție ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 📞112.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur!

Cea mai importantă armă pe care o avem în combaterea pandemiei este adoptarea unui comportament responsabil, notează Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și