De asemenea în perioada 07-09 ianuarie 2016, zilnic între orele 13.00 - 20.00, pe raza localităţii Rona de Sus vor avea loc manifestări tradiţionale cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun pe rit vechi. Manifestările constau în dansuri tradiţionale desfăşurate de grupuri de tineri mascaţi, preponderent pe spaţiul carosabil. La aceste activităţi, organizatorul preconizează participarea unui număr de aproximativ 500 persoane.

Fiind manifestări cu public numeros, în vederea evitării incidentelor nedorite, dar şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participă la manifestări trebuie să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor de ordine.

De asemenea, persoanelor care vin însoţite de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita evenimentele nedorite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet