Celebrul creator de modă francez, în vârstă de 61 de ani, care a lansat deja o colecţie pentru copii în 2009, a dorit de această dată să lanseze o linie vestimentară de lux, pentru sezonul primăvară-vară 2014, informează contactmusic.com.

Linia vestimentară pentru copii a fost inspirată din colecţia sa pentru adulţi din sezonul primăvară-vară 2013.

Jean Paul Gaultier a publicat deja desenul uneia dintre creaţiile vestimentare din noua linie, denumită Junior Gaultier Couture - o rochie din mătase şi tul, decorată cu cristale Swarovski, disponibilă în două culori: alb şi roz.

O colecţie limitată de 90 de articole vestimentare pentru copiii cu vârstele cuprinse între patru şi 14 ani va fi pusă în vânzare la sfârşitul acestui an. Articolele din această colecţie vor fi comercializate cu preţuri care oscilează în jurul sumei de 1.200 de euro.

Renumitul designer francez, autorul unor creaţii vestimentare spectaculoase purtate de Madonna şi de Kylie Minogue, a dezvăluit şi faptul că intenţionează să prezinte unele dintre cele mai renumite creaţii ale sale într-o expoziţie care va fi vernisată la Londra.

Expoziţia, intitulată "The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk", va fi vernisată la Barbican Centre, în aprilie 2014. Expoziţia va prezenta 140 de creaţii realizate de Jean Paul Gaultier pe parcursul carierei sale prestigioase, printre care se află atât articole prêt-à-porter, cât şi articole haute couture.

Citește și

Comentarii