Jennifer Aniston, fosta soție a lui Brad Pitt, ar fi declarat apropiaților că, "deși nu i-a dorit răul, a știut că ceva se va întâmpla mai devreme sau mai târziu", potrivit unui articol online publicat de ziarul ABC.

Aniston care în ultimul timp a trebuit să dezmintă numeroase zvonuri că ar fi însărcinată, s-a simțit mereu vizată când au existat informații privind o criză în cuplul Angelina-Brad.

Prin urmare, după informația publicată de TMZ că Angelina i-a cerut divorțul lui Brad Pitt, Jennifer a devenit marea protagonistă a rețelelor unde au curs glumele la adresa ei, fosta actriță din „Friends” devenind un „trending topic” pe Twitter.

Trebuie amintit că Aniston și Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005, iar despărțirea lor a fost îndelung comentată, în dezavantajul lui Jennifer, care fusese părăsită de Brad pentru Angelina Jolie. După ce Pitt și Jolie și-au spus oficial "da", Aniston s-a declarat convinsă că Brad are ceea ce a meritat.

"Știam că Angelina nu este menită lui. Este o persoană prea complicată pentru el. El este un tip destul de simplu", spus Jennifer apropiaților ei, subliniind că este mâna destinului.

Actrița, care în prezent este căsătorită cu Justin Theroux, i-a dorit tot binele lui Brad și multă fericire în noua etapă a vieții sale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și