Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în vârstă de 47 de ani, care a avut recent o scurtă aventură, ce a durat câteva luni, cu rapperul Drake, a început în ultimele săptămâni o relaţie cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, potrivit site-ului revistei People.

”Relaţia lor a început de câteva săptămâni”, a dezvăluit o sursă pentru People.com. ”Jennifer pare încântată. El a fost mereu aproape de familia ei, iar ei îi place faptul că şi el are copii. Este conştientă, însă, că el este cam afemeiat şi rămâne precaută în această privinţă. Pentru moment, doar se distrează împreună. Ea este din nou singură şi îi place ideea de a avea din nou întâlniri romantice”, a adăugat aceeaşi sursă.

Jennifer Lopez are doi copii în vârstă de nouă ani, gemenii Max şi Emme, cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony, în timp ce Alex Rodriguez are două fiice - Natasha, în vârstă de 12 ani, şi Ella, în vârstă de opt ani - cu fosta lui soţie, Cynthia Scurtis.

Agenţii de presă ai celor două vedete nu au confirmat deocamdată relaţia dintre Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez.

Alex Rodriguez, în vârstă de 41 de ani, a devenit din nou un bărbat singur, după ce a pus capăt relaţiei sale de un an cu antrenoarea Anne Wojcicki, în luna februarie.

Jennifer Lopez a avut o relaţie de câţiva ani, marcată de mai multe despărţiri şi împăcări, cu dansatorul Casper Smart, în vârstă de 29 de ani.

Jennifer Lopez a început relaţia cu Casper Smart la doar câteva luni după ce ea şi Marc Anthony şi-au anunţat despărţirea, în vara anului 2011. Cei doi cântăreţi latino, care au împreună doi copii - gemenii Max şi Emme -, au fost căsătoriţi timp de şapte ani. Divorţul lor a fost finalizat în 2014.

Marc Anthony a fost cel de-al treilea soţ al cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez. Ea a mai fost căsătorită cu dansatorul Chris Judd şi cu ospătarul cubanez Ojani Noa şi a avut relaţii intens mediatizate cu rapperul Sean ”Diddy” Combs şi cu actorul Ben Affleck.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și