Dacă ți-ai propus să îți îmbunătățești stilul de joc și să obții rezultate demne de un profesionist, îți vom prezenta în continuare câteva recomandări care vor face diferența în ceea ce privește performanțele tale de joc.

Disciplina este cea mai importantă


Autodisciplina este cea care îți va declanșa potențialele schimbări de raportare la joc. În primul rând, trebuie să rămâi calm și atent la mese. Jucătorii au tendința de a manifesta o competitivitate puternică, însă aceasta poate duce, de asemenea, la prăbușiri premature. Jucătorii profesioniști nu își pot permite să decadă.

În al doilea rând, trebuie să dai dovadă de disciplină și cumpătare și atunci când vine vorba de gestionarea banilor. Amintește-ți că nu doar bankroll-ul cazinoului se bazează pe succesele și eșecurile tale. Pentru a evita problemele financiare îți recomandăm să revendici ofertele bonus fără depunere puse la dispoziție de operatorii preferați.

Toate cheltuielile de trai, inclusiv chiria, produsele alimentare, facturile telefonice, carburanții și multe alte cheltuieli sunt influențate de cât de bine îți gestionezi finanțele. Atât la nivelul cazinoului, cât și în afara lui, fiecare decizie luată îți va determina considerabil rezultatele.

Începe să numeri cărțile

Începe să numeri cărțile


Pare destul de avantajos să deții capacitatea matematică de a-ți număra cărțile. Poți face asta chiar la începutul jocului și poți pune mâna pe o grămadă de bani, reușind să învingi cazinoul și să te bucuri de premii care să îți răsplătească din plin pasiunea de joc.

Contrar credinței populare, numărarea cărților este perfect legală. Cu toate acestea, cazinourile nu iau în calcul cărțile ușoare. Dacă un cazinou te suspectează că numeri cărți de orice nivel, vei fi escortat, iar jetoanele tale vor sta probabil pe masă.

Dezavantajul este că dacă vei fi prins ți se va interzice accesul, însă dacă vei putea fenta monitorizarea cazioului, există câteva modalități mai bune de a-ți asigura rezultate pozitive pe termen lung decât numărarea cărților.

Devino un poker star!


Nu trebuie să fii cel mai bun jucător la nivel global. Nici nu trebuie să fii cel mai bun jucător din cazinou. Trebuie doar să fii mai bun decât jucătorii cu care concurezi.
Joacă cât mai des posibil atât în versiunile gratuite cât și în competițiile live, îmbunătățește-ți aptitudinile și folosește-te de noul nivel al competențelor tale pentru a fi tu cel care câștigă mesele.

Urmărește filme celebre care aduc în prim plan povestea jucătorilor de poker care au schimbat istoria gamblingului și inspiră-te de la ei pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Creează-ți propriile tactici, testează-le în meciuri experimentale, iar apoi aplică-le în competițiile de răsunet pentru a-ți răsplăti efortul depus, dar și pentru a te face cunoscut unei mase mari de jucători.

Pariază pe sporturii

Pariază pe sporturi


Pune-te la curent cu toate informațiile din sport și devino parior pentru a-ți fructifica afinitatea pentru competițiile sportive. Plasează multiple pariuri pe diverse sporturi și evenimente și urmărește meciurile pentru ca vedea rezultatele, dar mai ales pentru a analiza dacă intuiția ta și tendința de pariere funcționează în mod optim.

Accesează platformele operatorilor preferați și plasează cât mai multe bilete pentru a te bucura de cât mai multe șanse reale de a pune mâna pe câștiguri considerabile. Nu rata nici sezoanele cu evenimente importante în sfera sporturilor deoarece atunci operatorii vor fi mai generoși și vor pune la bătaie premii mult mai consistente decât de obicei.

Nu trișa!


În ceea ce privește frauda nu trebuie să ai în vedere doar consecințele morale, ci și faptul că dacă vei fi prins ți se va interzice accesul în locațiile de joc și vei pierde respectul adversarilor tăi. Nu este nimic mai denigrant decât pierderea calității de jucător corect, iar dacă vreodată te vor tenta gânduri de fraudare a sistemului, cel mai bine ar fi să nu le dai curs.

Citește despre fraudele celebre suferite de marile cazinouri și informează-te serios în privința consecințelor suferite de autorii acelor fapte pentru a te detașa de gândul de a juca incorect. În prezent, cazinourile sunt dotate cu sisteme antifraudă extrem de inteligente, ceea ce va face imposibilă păcălirea lor și va atrage consecințe care pot avea effect pe termen lung.

Indiferent ce variantă de gambling vă atrage mai tare, cazinourile fizice sau cele online, ideal ar fi să vă perfecționați tehnica de joc și să vă șlefuiți comportamentul raportat la jocurile de noroc, pentru a vă putea bucura de o ascensiune lipsită de neplăceri și pentru a fi tot mai aproape de premii generoase, accesibile doar jucătorilor disciplinați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și