În cazul în care preferi cazinourile offline, distracția vine la pachet cu o doză bună de socializare, ceea ce face ca jocurile de cazino să fie unul dintre hobby-urile preferate ale oamenilor de pe întreg mapamondul. În mod surprinzător, felul în care țările și culturile se raportează la cazinouri diferă de la o zonă la alta, același lucru aplicându-se și asupra jocurilor preferate. Vom vedea care sunt jocurile favorite din diverse țări ale lumii, începând, așa cum se cuvine cu opțiunile preferate din categoria de cazinouri online Romania.

Romania – Sloturi

În concordanță cu datele statistice, mai mult de 50% dintre români preferă să joace sloturi atunci când vizitează un cazino online sau offline. Fiecare cazinou terestru din România oferă clienților săi o gamă generoasă de sloturi. Românii adoră acest joc pentru că îi ajută cu adevărat să se relaxeze fără a fi nevoie să depună prea mult efort. Evoluția industriei de gambling a făcut posibilă o creștere impresionantă a numărului de jocuri disponibile online.

Din ce în ce mai multe sloturi noi apar în mod în fiecare an. Dezvoltatorii lucrează la îmbunătățirile jocurilor existente și adaugă frecvent noi caracteristici. În această perioadă, aparatele de slot reprezintă 80% din venitul mediu al cazinoului. Așadar, data viitoare când intri într-un cazino, ia în considerare sloturile, în cazul în care nu ești deja un jucător împătimit.

Jocurile de cazino preferate de jucătorii din diferite țări

SUA – Blackjack

Jucat în peste 140 de țări din întreaga lume, Blackjack este un joc preferat de mulți dintre pasionații de cazino din Statele Unite. Se crede că jocul de Blackjack își are originile în Spania, deoarece mențiunile despre un joc numit veintiuna (douăzeci și unu) au fost identificate încă de la începutul secolului al XVII-lea. Un jucător spaniol celebru este Don Quijote, desigur! Aventurile sale conțineau adesea detalii despre joc, ajutând poate chiar să aducă blackjackul unui public mai larg.

Interesant este că blackjackul și-a câștigat foarte repede popularitate în Europa, dar a durat puțin mai mult timp până când jocul a fost apreciat și în America. Popularitatea sa în Europa a fost probabil ajutată de prezența timpurie, dar și de asocierea cu personaje notabile, inclusiv Don Quijote și Napoleon Bonaparte. Asemenea influencerilor din zilele noastre, regalitatea a avut un impact uriaș asupra intereselor publicului larg. Cu toate acestea, când jocul a ajuns în America, a fost nevoie de un detaliu special pentru a ne atrage interesul și de aici a luat numele jocul. Până la acel moment nu a existat niciun bonus pentru obținerea unui jack negru, adică o mână cu un as și unul dintre jack-urile negre. Această regulă a fost inventată chiar în america, iar cazinourile au început să ofere plăți în sistem zece la unu pe o astfel de mână, garantând popularitatea jocului în America pentru totdeauna. Desigur, șansele de a obține o astfel de mână sunt foarte slabe, dar asta face ca plata să fie și mai apreciată.

Franta - Ruleta

Cei mai mulți dintre noi am auzit de ruleta rusească, dar aceasta nu are nicio legătură cu jocul la care vom face referire în cele ce urmează. Ruleta franceză este ceea care ne interesează acum. Principala diferență între ruleta franceză și ruleta americană constă în numerele aflate pe roată. O ruletă americană are două zerouri, în timp ce una franceză are doar un zero. Aceia dintre voi care sunt buni la statistică, veți ști că, prin urmare, avantajul casei este mai mare pe în cazul ruletei americane, adică de 5,3%, comparativ cu 2,7% în cazul ruletei franceze.

Modul în care este tratat un zero diferă, de asemenea, de la țară la țară. În versiunea americană, un zero înseamnă că toate pariurile sunt pierdute, indiferent de locul în care au fost plasate. În versiunea franceză, există diferite rezultate care se pot juca. Dacă joci regula „En Prison” (a doua rotire pe zero) atunci, după cum sugerează și numele, pariul rămâne închis. Dacă pariul tău câștigă a doua oară, atunci ești plătit normal, dacă zero este lovit din nou, atunci pierzi. Dacă joci regula „la partage”, atunci ți se returnează doar o parte din pariu și poți folosi aceeași jumătate pentru a paria în următoarea rotire a roții.

Jocurile de cazino preferate de jucătorii din diferite țări

Emiratele Arabe Unite – Poker

În timp ce pokerul are o lungă istorie care se întinde pe aproape întregul glob, pokerul online din țările arabe este probabil cel mai popular. Aceasta popularitate a fost adusă de numărul mare de turiști care au vizitat aceste zone pe parcursul ultimelor decenii. Asta pentru că în urmă cu ani de zile, pokerul nu era deloc jucat la scară largă în Emiratele Arabe Unite, iar pariurile sportive dețineau marea majoritate a sectorului jocurilor online.
În perioada actuală, deși cazinourile terestre sunt încă interzise în majoritatea țărilor din Golf, cazinourile online sunt la îndemâna oricui. Cu toate acestea, jucătorii nu au la dispoziție turnee gigant, așa cum sunt cele desfășurate în America sau Europa, însă amatorii de online gambling pot juca în siguranță, fără a întâmpina probleme, cu singura condiție de a utiliza un site we care se află în afara regiunilor arabe.

Japonia - Pachinko

Nu ai auzit de acest joc? Ei bine, în primul rând trebuie să știi că este originar din Japonia. Americanii îl numesc frecvent o combinație între sloturi și pinball. În urmă cu ceva timp, jucătorii se puteau bucura doar de versiunea manuală, dar ulterior cea digitală a apărut și în cazinourile online.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet