Greg "Rocky" Brooks susţine, în plângerea depusă la un tribunal din Los Angeles, că Depp l-a lovit de două ori cu pumnul şi că a fost concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acţiona în judecată în urma incidentului petrecut pe platourile de filmare.

Brooks i-a dat în judecată şi pe regizorul filmului şi producătorii acestuia, cerând daune nespecificate.

În filmul „City of Lies”, programat să fie lansat pe 7 septembrie, Johnny Depp joacă rolul unui detectiv de poliţie din Los Angeles care a investigat mai mulţi ani moartea rapperului Notorious B.I.G. (1972-1997), al cărui nume real era Christopher Wallace.

Brooks spune că, în aprilie 2017, când producţia era filmată sub numele „Labyrinth” la hotelul Barclay din centrul oraşului Los Angeles, l-a informat pe regizorul Brad Furman că un cadru cu Depp urma să fie ultimul filmat în noaptea respectivă afară, din cauza aprobării primite.

Potrivit documentelor depuse, Furman l-a forţat pe Brooks să îşi depăşească atribuţiile şi să îl anunţe el pe Depp că filmările aveau să se încheie. Brooks a declarat că Depp, care părea băut, i-a strigat mai multe obscenităţi şi, „furios”, l-a lovit cu pumnul în zona toracică.

Înainte ca gărzile de corp să îl îndepărteze, Depp i-ar fi strigat lui Brooks, care nu a reacţionat: „Îţi dau 100.000 de dolari să mă loveşti în faţă acum!”.

Brooks a afirmat că a revenit pe platouri lunea următoare, când i-a fost cerut de către producătorul de la Good Films Productions să scrie şi să semneze o declaraţie prin care se angaja să nu intenteze proces în urma incidentului. Managerul de locaţie a spus că a fost concediat imediat după ce a refuzat.

Părţile implicate în proces nu au comentat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet