În fapt, la ora 10.10, numitul Vasile V., de 23 ani din Deseşti, aflându-se în sala de judecată, a tulburat ordinea şi liniştea şedinţei, prin faptul că acestuia i-a sunat telefonul mobil în incinta sălii de judecată.

La solicitarea instanţei, pentru buna desfăşurarea a activităţii, tânărul a fost condus din sala de judecată.

La ora 11.30, la o altă sală de judecată, Maria B., de 56 ani, din Sighetu Marmaţiei, a perturbat desfăşurarea şedinţei prin folosirea telefonului mobil.

Şi Ioan M, de 70 ani, din Sighetu Marmaţiei a tulburat ordinea şi liniştea şedinţei de judecată la orele 15.00 prin folosirea telefonului mobil. Pentru nerespectarea normelor interne ale instanţei care interzic folosirea telefonului mobil pe timpul şedinţelor în sala de judecată, cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991, republicată, art.2, pct.1.

În vederea evitării incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure liniștea publică, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte o atitudine şi un comportament adecvat, să respecte regulile şi normele stabilite pentru buna desfăşurare a şedinţelor instanţelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet