„Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul” – este gândul cu care Carmen Avram declară că pleacă pe noul traseu profesional.

Carmen Avram: „În momentul în care am luat decizia am simțit-o ca pe un divorț între doi oameni care încă se mai iubesc. A fost greu de luat, dar am știut că acesta e momentul”

După 27 de ani de carieră remarcabilă în presa scrisă și în televiziune, dintre care 9 la postul de știri Antena3, Carmen trece acum de la statutul de observator și investigator la cel de implicare directă în luarea unor decizii care influențează viața cetățenilor.

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candidează pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Întrebată de ce a ales drumul acesta, Carmen Avram a răspuns:„ Eu sunt un fan al democrației. Sunt așa un fan al democrației încât de 30 de ani în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce se întâmplat atunci. Pentru mine, ieșirea din perioada aia cruntă a fost ca ieșirea din lagăr”.

Carmen Avram: A devenit periculos să ai o altă opinie!

„Eu am coșmaruri și astăzi despre ce a fost atunci. Pe mine acești doi ani din urmă m-au speriat cumplit pentru că dintr-o dată când te așteptai ca noi să ne fi așezat în democrație a devenit periculos să ai o altă opinie”

Schimbare majoră în viața celei mai premiate jurnaliste de investigație din România

„A devenit o crimă să ai o altă opinie(…). România asta a început să mă doară! Am văzut cum încep să se ceară în cor, în urlet, dispariția de televiziuni,dispariția de partide. Nu există motiv pe pământul ăsta să ceri dispariția unei televiziuni, nu există motiv să ceri dispariția unui partid care a câștigat niște alegeri. Nu există nicio scuză să ieși în stradă să încerci să dărâmi acest partid care a fost votat de populație. Democrația înseamnă vot, alternanța la putere și să respecți opinia celuilalt”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și