La acest eveniment a fost prezent clubul sportiv Kamiza do, Sighet, care din nou a demonstrat că este o echipă bine pregătită, o echipă care aduce medalii de la toate competițiile la care participă.

La acest eveniment echipa participantă a avut rezultate marcante, întrocânde-se la Sighet cu medalii de aur și de bronz, după cum urmează:

Aur echipe proba kumite băieți 13-14 ani: Ardelean Lucas, Perpelea Cezar, Perpelea Andrei.

La categoria individual 13-14 proba kata Oatu Andrei, medalie de bronz.

Tot la individual 9-10 ani proba kumite Ardelean Carina, medalie de bronz.

Veterani, Nicolae Rădoi care este membru al clubului Kamiza do Sighet obține bronz și Caius Lugojan se clasează pe locul 5, tot la categoria veterani.

„Aceste medalii și acest rezultat ne clasează pe locul 22 în clasament. Menționez că la acest campionat au participat peste 700 de sportivi la toate categoriile de vârstă și grad din peste 72 de cluburi înscrise în competiție și cu participarea a 17 țări. Chiar dacă acest campionat a fost unul European, a participa o echipa din SUA și una din Egipt.

Sunt mândru de rezultat, sigur că altfel ar fi arătat rezultatul dacă nu se greșea la câteva probe și dacă arbitrajul la câteva probe ar fi fost mai obiectiv.

Le mulțumesc elevilor, părinților și în continuare am arătat că suntem o forță.

Mai vreau să mulțumesc elevilor de la Remeți, Kamiza do Remeți conduși de instructor Brinzanic Boris și care sunt legitimați la Kamiza do Sighet, care s-au străduit și chiar au reușit să se descurce bine.”, a precizat Halici Sorin, antrenor C.S. Kamiza do Sighet, într-un interviu acordat Radio Sighet.

Felicitări campionilor și tuturor participanților și nu în ultimul rând Senseiului Sorin Halici, care i-a pregătit pe acești tineri excepționali.

Cu această ocazie a putut schimba rolurile el fiind antrenorul de pe margine iar senseiul Nicolae Rădoi și senseiul Caius Lugojan să fie în rolul elevilor în competiție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet