Frumoasa britanică a precizat că a fost deranjată de aceste speculaţii mai ales după ce a devenit un model pentru adolescente pentru că se temea că acestea ar putea să se înfometeze intenţionat pentru a rămâne la fel de slabe ca ea.

De cealaltă parte, modelul în vârstă de 39 de ani, mamă a unui copil, recunoaşte că glumele care se făceau pe seama ei pentru că era o consumatoare recunoscută de droguri o deranjau mai puţin decât bârfele că ar fi anorexică. Cu excepţia, desigur, că ea nu a luat niciodată heroină, fiind o consumatoare de cocaină.

"A fost oribil. În special chestiile legate de anorexie. Cât despre heroină, mi s-au părut ridicole pentru că eu nu luam heroină (...) Chestia cu anorexia a fost mult mai deranjantă pentru mine pentru că mă simţeam trasă la răspundere pentru boala altor femei, care ar fi încercat să fie la fel ca mine, pe când eu nu am fost niciodată anorexică", a susţinut modelul în revista citată.

Kate Moss a precizat însă că a reuşit să treacă peste problemele din anii 90 urmând deviza pe care a învăţat-o de la fostul ei prieten, Johnny Depp: "Nu te plânge niciodată şi nu da explicaţii!".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și