Orice gest pe care il face protagonistul din "John Wick" este fie genial, fie extrem de amuzant. Aflandu-se intr-una din locatiile de filmare ale peliculei, Keanu a profitat de ocazie si i-a surprins pe tinerii insuratei care isi sarbatoreau cea mai importanta zi din viata de cuplu, la doar cateva zeci de metri de platouri.

Jarrod Camara si Leslie Walker tocmai isi facusera juraminte de iubire eterna in Santa Cruz, California, cand starul "Matrix: a aparut la bar, imbracat in haine de mers pe motocicleta. Unul dintre cavalerii de onoare l-a observat si l-a rugat sa faca o poza cu mirii, iar Keanu a acceptat incantat propunerea.

In imagine, actorul apare alaturi de mire si mireasa facand un gest rock. Poza s-a viralizat la o zi dupa ce Reeves a implinit 54 de ani, iar admiratorii au fost incantati sa descopere ca idolul lor e la fel de grozav si in viata reala, cum e pe marile ecrane.

Fratele mirelui a povestit ca starul de cinema a dat mana cu toti cei prezenti la eveniment si a stat la poza fara proteste sau cerinte speciale: "A fost la fel de calm si cool cum mi-l imaginam. Totul a durat cateva minute, dar a transformat nunta intr-o adevarata sarbatoare pentru cei doi miri".Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și