Kanye West a ieșit de la UCLA Medical Center săptămâna trecută unde a fost spitalizat timp de mai multe zile, dar nu s-a întors acasă la soția lui. Kanye s-a instalat singur, cu excepția echipei medicale care îi acordă îngrijiri ambulatorii.

Potrivit unui apropiat al cuplului, ar fi fost Kim Kardashian cea care își dorește ca West să rămână departe pentru o perioadă de copiii lor, North și Saint, pentru a-i proteja.

"Kim este îngrijorată de soarta lui și îl sprijină. Nu știe de cât timp va mai avea nevoie Kanye pentru aceste îngrijiri", a declarat presei americane o sursă apropiată cuplului.

Fanii cuplului pot fi totuși liniștiți, cei doi nu divorțează. "Există frustrări și probleme între ei ca în orice cuplu, dar ei se iubesc profund", a subliniat sursa.

Kanye West a fost spitalizat la 22 noiembrie din cauza unei crize psihotice. Oficial, rapperul a fost victima surmenajului în urma anilor de muncă fără odihnă. Însă presa americană indică un diagnostic mai grav, vorbind despre crize acute de paranoia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet