Deși nu a vrut să confirme sau să infirme zvonul că era însărcinată, fotomodelul a anunțat acum că a născut. Kylie a explicat și de ce și-a ținut sarcina secretă atâta timp.

„Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculații. Înțeleg că sunteți obișnuiți să fiți alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să nu arăt sarcina lumii întregi. Știam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieții mele în cel mai pozitiv, sănătos și fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Știam că bebelușul va simți fiecare stres și emoție așa că am făcut asta pentru viața și fericirea noastră”, a scris Kylie.

„Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă și o experiență care îți schimbă viața și o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii și familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasa și sănătoasa mea fetiță a venit pe lume pe 1 februarie și abia așteptam să împărtășesc această veste. Nu am crezut că pot simți o asemenea iubire și fericire. Vă mulțumesc pentru înțelegere“, a mai scris Kylie Jenner.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet