Artista australiană, în vârstă de 51 de ani, a declarat că banii au fost donați pentru eforturile de combatere a incendiilor, îndemnându-și fanii să sprijine organizațiile implicate în misiunile de salvare, în urma dezastrului ecologic.

„Mult sau puțin, de aproape sau de departe, orice ajutor este binevenit pentru cei afectați de incendiile de vegetație”, a scris artista pe contul său de Instagram. „Anul trecut am avut șansa de a vizita o parte din frumoasele regiuni din țara mea natală. Să mă întorc acasă în asemenea condiții este devastator”, a adăugat Kylie Minogue.

Incendiile de vegetaţie din Australia ar fi de cinci ori mai mari decât cele care au afectat Pădurea Amazoniană. După cum a fost relatat şi la începutul anului 2020, aproape 500 de milioane de animale au murit în urma dezastrului climatic.

Autorităţile din Australia au îndemnat mii de oameni să-şi părăsească locuinţele şi să se adăpostească în locuri mai sigure. Regiunea Victoria a declarat stare de dezastru în zonele care găzduiau aproape 100.000 de locuitori. Incendiile au început în septembrie 2019, iar în ultimele luni se estimează că 1.300 de locuinţe au fost distruse.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și