CJSU Maramureș a interzis concertele și spectacolele publice sau private încă din 15 octombrie

În seara zilei de 15 octombrie, autoritățile județene au anunțat emiterea unei Hotărâri prin care toate spectacolele și concertele, atât private cât și publice, atât în exterior cât și în interior sunt interzise pe o perioadă de 14 zile, de la emiterea Hotărârii, în întreg județul. Între timp, incidența infectărilor noi a crescut alarmant în mai multe localități (printre care și Baia Mare, care a intrat în scenariul roșu), astfel că astfel de manifestări au rămas în continuare interzise.

Leșe și Ansamblul au luat în derâdere deciziile autorităților și li s-a permis acest lucru, dar nu sunt singurii

Autoritățile au fost anunțate încă din dimineața zilei de 18 octombrie că sunt toate șansele ca evenimentul de la sala ATP să aibă loc. Deși pe pagina de Facebook a Ansamblului s-a anunțat că spectacolul va fi anulat, acesta s-a desfășurat fără nici o problemă, cu spectatori. Ba mai mult, a fost filmat LIVE și publicat pe rețelele de socializare, călcând în picioare măsurile luate de conducătorii județului. Au trecut două săptămâni de atunci și, până în ziua de azi, nu există informații despre sancțiunile primite de către organizatorii concertului, artiști sau spectatori. Dar acest caz nu este singular.

Cu tot respectul și stima față de actorii băimăreni, care doar își fac treaba cât pot de bine în condițiile actuale, vă anunțăm că și Teatrul Municipal Baia Mare a organizat spectacole ( în aceeași perioadă în care CJSU anunțase că acestea sunt interzise. La fel ca în cazul lui Leșe, autoritățile județene au părut total debusolate, lăsând impresia că habar nu aveau despre existența acestor manifestări. Tot la fel ca și în cazul concertului de la ATP Tech Center, până la acest moment nu s-a anunțat nici o sancțiune.

Citește tot articolul pe ActualMM.ro

La două săptămâni după concertul lui Leșe, nici o sancțiune. Au fos în schimb amendați oameni la o petrecere privată

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și