Prietenii și familia celor doi sunt cuprinși de durere. „Aș vrea să îmi spună cineva că e o glumă...Aș vrea să fie totul un vis și să nu trebuiască să îți scriu printre lacrimi un mesaj de adio... Aș vrea să mă trezesc din nou și să știu că tu ești bine... Aș vrea multe...dar degeaba... Viața asta te lovește în cele mai neașteptate moduri. Te-ai dus într-un mod mult prea tragic. Brodi! De ce a trebuit să fii tu acolo? ... E mult prea dureros să mă și gândesc... Nu am cuvinte, Cristi! Sper să îți găsești liniștea... Sper să te odihnești în pace, să ne vedem cu bine în viața de apoi, să fii tot așa fericit și zâmbăreț cum ai fost și până acum. Drum lin spre cer, suflet drag! O să îmi fie tare dor de tine! Te iubește mama Stefi. Drum lin spre cer Sidei Vlad! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, a spus Ștefania T.

„Așa-i viața... Doi tovarăși din prima, e mult! Să vă fie țărâna ușoară, frații mei! Nu o să vă uit niciodată!”, a spus Marian Cătă.

„Dormi în pace, prieten drag! Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi! Dumnezeu să te ierte!”, a spus Cristina.

„Ne vom aminti de tine mereu! Te vom iubi și te vom păstra în sufletele noastre pentru totdeauna! Drum lin, prieten drag!”, a spus Florin Szabo.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace prieten bun. Azi, în zi de sărbătoare, te așteptam la colindat, dar Dumnezeu a avut alte planuri cu tine ... Fie-ți țărâna ușoară!”, a spus Sebastian Gheghiș.

Cristian și Vlad au murit în ziua de Crăciun. Tinerii voiau să se urce într-un taxi și să meargă la colindat, moment în care au fost spulberați de un șofer drogat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și