În presa de peste ocean apăruseră zvonuri că Lady Gaga și logodnicul său, actorul Taylor Kinney, așteaptă un copil, însă cântăreața a dezmințit duminică cu prilejul concertului său Cheek to Cheek cu artistul Tony Bennett desfășurat la Hollywood Bowl.

"Înaintez câte un pic în vârstă și oamenii cred probabil că sunt însărcinată, dar le transmit că sunt doar aproape de vârsta de 30 de ani", a declarat Lady Gaga care a pus mâna pe una din coapsele sale arătând că începe să își arate vârsta.

Lady Gaga și Tony Bennett se află în prezent în turneul de promovare al albumului Cheek to Cheek (2014). Cei doi vor susține concerte la Londra, New York și Monte Carlo, iar la 1 august vor încheia turneul cu o reprezentație la Kennedy Center Concert Hall din Washington D.C.

Lady Gaga și actorul Taylor Kinney, cunoscut pentru rolurile din "Zero Dark Thirty" (2012) și "The Other Woman" (2014), s-au cunoscut în 2011 în timpul turneului de promovare al albumului artistei "You and I" și s-au logodit în luna februarie a acestui an.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet