Cântăreaţa Lara Fabian a anunţat, cu două ore înainte de concertul pe care îl avea programat luni seară la Sala Palatului din Bucureşti, că anulează show-ul, din motive independente de voinţa ei, motivând că managerul turneului internaţional nu a plătit-o, potrivit Mediafax.

Pe de altă parte, organizatorul turneului internațional transmite că artista a anulat unilateral show-ul.

„În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susțină un concert la Sala Palatului, București, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil și noi nu acceptăm acuzația falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media”, se arată în comunicatul International Creative Talents.

Organizatorii concertului: „Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în București!”
„Biletele au fost vândute în proporție foarte mare și noi, organizatorii, am pregătit spectacolul până la ultimul detaliu. Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie și totul a decurs foarte bine. În această dimineață s-a prezentat la Sala Palatului, așa cum se poate observa în imaginile și clipul filmat la fața locului. La ora 16:00 a decis să părăsească Sala și să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiți atât pe cei din echipa ei, cât și pe organizatori. În postarea ei de pe conturile de social media de la ora 17:00, artista spune că este în camera ei de hotel, menționând că nu a fost plătită pentru a putea să își plătească echipa, așadar fiind nevoită să anuleze concertul. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în București!”, explică organizatorii.

Aceștia și-au cerut scuze publicului: „Absența ei vătămează promoterul și pe toți cei implicați în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtășește cu noi aceasta problema”.

De asemenea, organizatorii spun că artista belgiană și-a anulat și concertul pe care trebuia să îl susțină în Atena pe 1 februarie. Aceștia mai precizează că cele două show-uri programate în noiembrie 2019 la București au fost anulate tot de artistă, „motiv care este încă subiect de neînțelegere între cele două părți”.

„Problemele de sănătate invocate sunt discutabile, iar promoterul, care este și booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anularii unilaterale de către Lara Fabian. Atâta timp cât conversația a fost purtată într-o manieră corectă și calmă cu persoanele implicate, nu am simțit nevoia să comunicăm public pe acest subiect. În orice caz, în acest moment vom înainta un proces împotriva artistei și managementul acesteia, pentru a primi dreptate în cadrul acestei situații dureroase. Suntem încrezători că autoritatea competentă va da un verdict corect”, potrivit aceluiași comunicat.

Lara Fabian: Sunt furioasă pentru că, pentru a patra oară consecutiv, nu am fost plătită pentru show-uri

Vă scriu, „prietenii mei”, pentru că sunteţi o parte importantă din viaţa mea şi voi fi sinceră cu voi, aşa cum trebuie să fie nişte prieteni. Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată că trebuie să vă spun că show-ul din seara aceasta este anulat din motive nefericite, total independente de voinţa mea sau a echipei mele. Dar, cum mereu v-am împărtăşit sentimentele mele, astăzi trebuie să vă ofer transparenţă şi adevăr, cu completă obiectivitate", a scris artista pe contul ei de Facebook.

Citește și

loading...