Orban promite rezolvarea epidemiei și a tuturor problemelor românilor printr-un vaccin care, atenție, NU ESTE ÎNCĂ DISPONIBIL! Și nu va fi pentru luni bune, pentru întreaga populație.

Nu spune ce face acum sau ce va face după 6 decembrie, pentru a controla situația și a nu prăbuși sistemul medical și economia.

Prim-ministrul liberal vorbește chiar de “luminița de la capătul tunelului”, care ar fi acest vaccin. Obsedat de alegeri, Orban nu vede, însă, că faimoasa luminiță este doar un tren care vine spre noi toți, ce orbecăim în acest tunel al disperării.

România va fi spulberată în următoarele luni, în așteptarea salvatorului vaccin. Țara nu mai rezistă la presiunea economică și socială uriașă la care românii sunt supuși!

Avem nevoie de soluții ACUM, iar programul național de testare rapidă, gratuită, este una dintre soluțiile anti-criză ale lui Victor Ponta.

DSP-ul este depășit de situație și nu poate testa suficient, clinicile private cer între 50-100 euro pe un test, pe care poți să ți-l faci, pe banii tăi, doar dacă ești asimptomatic.

“Experții” puterii au blocat vânzarea testelor rapide către populație, pretinzând că doar specialiștii pot aplica procedura pentru aceste teste, care în realitate sunt la fel de simplu de utilizat ca orice test rapid. Tot ce sunt în stare să facă e să carantineze marile orașe și Ilfovul.

Motivele pentru această situație catastrofală? Alegerile.

Orban nu vrea să fie raportate peste 10.000 de cazuri pe zi și, totodată, blochează partidele de opoziție de la a face campanie în localitățile de pe lângă București. La rândul lui, Ciolacu își freacă mâinile, căci nu are niciun interes ca oamenii din Ilfov să afle cum au fost trădați de conducerea pesedistă.

Partidele au dreptul să meargă și să vorbească oamenilor!

În ce fel vor fi alegeri libere când Orban și Ciolacu controlează canalele media și obstrucționează vocea opoziției?

În acest moment, PRO România este singura forță politică ce se opune crizei.
Stopează criza! 🇷🇴Alege un premier anti-criză.


Articol comandat de Partidul PRO România Maramureș, CMF 11200008

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și