Presedintele Zamfir Ciceu a prezentat solutia pe care Comisia de evaluare a dat-o pentru ofertele tehnice prezentate la licitatia destinata acestui proiect.

Comisia de evaluare a lucrat sub permanenta monitorizare a UCVAP. Comisia a decis cu unanimitate de voturi anularea procedurii de atribuire pentru achizitia publica destinata realizarii lucrarilor ramase de executat pentru proiectul „Reabilitare traseu de Drum Judetean Baia Sprie – Cavnic – Ocna Sugatag – Calinesti – Barsana”.

Motivul a fost generat de faptul ca toate cele trei oferte sunt neconforme, oferta tehnica a agentilor economici respectivi fiind necorespunzatoare.

„Exista un risc major de nefinalizare a lucrarilor in termen. Riscam sa avem un castigator care nu avea capacitatea tehnica de a finaliza lucrarea. Iar dupa aceea procedura de reziliere a contractului e foarte greoaie”, sustine presedintele Zamfir Ciceu.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures a lansat o invitatie publica tuturor agentilor economici sa se prezinte la licitatia pentru acest proiect, care urmeaza sa fie reluata.

Proiectul revizuit are sursa de finantare asigurata, iar lucrarile ramase de executat ar putea fi realizate intr-un termen de 6-8 luni. Termenul limita pentru finalizarea proiectului este decembrie 2015.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și