Alaturi de Valeriu Steriu, viitorul presedinte al UNPR dupa retragerea lui Gabriel Oprea, s-a aflat si Eugen Nicolicea, actualul presedinte interimar al organizatiei, dar si deputatul Daniel Geanta.

Presedintele UNPR Maramures, Nutu Fonta a aratat ca in judet progresistii au 59 de organizatii in cele 76 de localitati, iar in 27 dintre acestea UNPR va candida singur, fiind stranse deja semnaturile necesare pentru candidatii la functia de primari si consilii locale.

„Asteptam finalizarea listelor si in celelalte UAT-uri, am convingerea ca, pana la finalul lunii martie, vom avea candidaturi complete. Purtam unele discutii punctual, in anumite localitati, atat cu PSD, cat si cu alte formatiuni politice, pentru a alege varianta cea mai convenabila”, a precizat si deputatul de Borsa si presedinte al UNPR Maramures, Nutu Fonta.

In ceea ce priveste situatia UNPR dupa demisia lui Gabriel Oprea din fruntea partidului, Valeriu Steriu a aratat ca, la finalul lunii in curs, va avea loc Conferinta Nationala de Alegeri, insa aceasta se va desfasura in cel mai normal mod, pentru a nu perturba sub nicio forma alegerile locale din iunie, iar apoi cele parlamentare din decembrie 2016.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet