Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a acceptat oferta de munc─â f─âcut─â de senatorul Haralambie Vochi┼úoiu ┼či a mers, mar┼úi, la Senat, pentru a semna actele de angajare, informeaz─â stiripesurse.ro. Cel mai probabil, Lidia va lucra la subgrupul UNPR din Senat.

"So┼úia lui Corneliu Vadim Tudor a spus c─â ┼či-ar dori un loc de munc─â pentru fete. Am decis ca una dintre fiice s─â fie consilier parlamentar. Va fi angajat─â la cabinetul meu senatorial. Sunt convins c─â tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis ┼či c─âtre fete. Una dintre ele vor avea un loc de munc─â ├«n Senatul Rom├óniei", a declarat la Rom├ónia TV parlamentarul Haralambie Vochi┼úoiu.

Lidia Tudor a m─ârturisit c─â tat─âl ei nu a dorit ca ea s─â fac─â politic─â. "Tat─âl meu nu ┼či-a dorit pentru mine s─â intru ├«n politic─â ┼či nici eu nu-mi doresc s─â intru vreodat─â ├«n politic─â, din cauza experien┼úei pe care a avut-o el ├«n politic─â ┼či din cauza faptului c─â politica din Rom├ónia nu este un domeniu ├«n care eu s─â intru. Nu am ce c─âuta acolo. Politica nu este pentru mine", a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim.

Corneliu Vadim Tudor a fost ├«nmorm├óntat, joi, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, la ceremonia funerar─â fiind prezen╚Ťi c├óteva mii de oameni. Sicriul cu trupul ne├«nsufle╚Ťit al fondatorului Partidului Rom├ónia Mare a fost ├«nvelit cu drapelul na╚Ťional ╚Öi fanfara militar─â a intonat Imnul ╚Ť─ârii, ├«n timp ce militari din Garda de Onoare au tras focuri de arm─â.

Citește și

loading...