Cu toate acestea trebuie remarcat faptul că echipa a avut puterea să revină și să recupereze de mai multe ori în momente în care eram conduși chiar cu 4-5 goluri.

În ciuda scorului final și a aparențelor date de cele aproximativ 10-12 ratări în atac, merită scos în evidență faptul că Minaur a înscris totuși de 30 de ori (prag atins doar în prima etapă, în meciul cu Poli Iași).

În timp ce oaspeții au ratat aproximativ 25 de ocazii, din care 20 au fost „cauzate” de intervențiile portarilor băimăreni.

Arbitri: Claudiu Belean (Tg. Mureș) și Valentin Călina (Pitești), Observator – Prisecariu Anton.

Aruncări de la 7 metri: 5-2 (transformate 3-2)

Minute eliminare: 2-8

CS Minaur: Portari – Bucătaru (10 intervenții), Răzvan Pop (10); Jucători – Ragot (8 goluri, 1 din 7m), Cristescu (4), Popescu (4), Haiduc (4), Halcă (3), Câmpan (2), Căbuț (2, 1 din 7m), Bușecan (1), Sabou (1), Mureșan (1), Marta, Nagy, Yuryi Pop, Lazic. Antrenori: Raul Fotonea și Răzvan Pop.La finalul meciului Ionuț Marta, directorul executiv al CS Minaur a declarat: „Trebuie să fim realiști.

Avem cel mai tânăr și neexperimentat lot din Liga Zimbrilor. Avem și jucători cu multă experiență. Suntem totodată printre echipele cu cel mai mic buget.

Tocmai de aceea, unul din obiectivele noastre declarate încă de la început e acela de a promova jucători tineri, talentați, cu potențial, care să crească și să se dezvolte odată cu echipa.

Avem și un antrenor tânăr, dar foarte ambițios. În acest moment acestea sunt posibilitățile, limitele noastre și tot ce putem face e să exploatăm la maxim potențialul de care dispunem.

În ciuda ultimelor rezultate nefavorabile, putem spune că obiectivul clasării pe unul din locurile 6-8 este un deziderat posibil de îndeplinit. În pauza de iarnă vom face o analiză și vom vedea atunci ce măsuri se impun.

Muncim mai departe, acordăm încredere deplină echipei și conducerii tehnice și facem tot posibilul să oferim suporterilor cât mai multe satisfacții până la finalul sezonului”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și