Secretarul de stat Mike Pompeo l-a indicat public pe Liviu Dragnea ca persona non grata din cauza „implicării în fapte semnificative de corupție”, potrivit unui anunț al Departamentului de stat american.

Motivul pentru care Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi nu mai pot să călătorească în SUA este acela că „în cazurile în care Secretarul de Stat are informații credibile că oficiali guvernamentali străini au fost implicați în fapte semnificative de corupție, acei indivizi și membrii familiei nu sunt eligibili intrării în Statele Unite”.

„Legea mai prevede ca Secretarul de Stat să indice public sau privat acei indivizi și pe membrii familiei lor. Pe lângă indicarea domnului Dragnea, secretarul de stat îi mai indică public pe cei doi copii: Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea”, se mai arată în comunicat.

„Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că Statele Unite sunt angajate să lupte împotriva corupției și sprijină statul de drept din România”, precizează Departamentul de Stat de la Washington.

Presă: Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, locuiește în SUA
Alexandra Dragnea locuiește în Los Angeles de câțiva ani de zile cu viză de studii, ea fiind studentă la actorie.

Potrivit viva.ro, ea este împreună cu Alexandru Maţaev, un fost concurent la un concurs de muzică.

După condamnarea tatălui său, în mai, la 3 ani și 6 luni de închisoare, ea s-a întors în țară pentru a-l vizita în penitenciar.

Potrivit sursei citate, cântărețul moldovean a filmat în urmă cu patru ani videoclipul melodiei „Cu capul în nori” pe domeniul lui Liviu Dragnea din Teleorman. În videoclip apare și Alexandra Dragnea:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și