”Demersurile facute in ultima perioada pentru aceasta zona s-au concretizat in cateva proiecte mari. Ne referim in primul rand la infrastructura rutiera, unde lucrurile se desfasoara cu rapiditate.

Exista finantari si un progres important a executiei lucrarilor in zona Borsa, pe DN 18, se va finaliza lucrarea si in zona Moisei, iar in zona Pasului Prislop executia a evoluat mult peste asteptari in acest an, ceea ce ne face sa credem ca ne apropiem de final. Exista o suplimentare a finantarilor din partea Ministerului Transporturilor pentru executantii lucrarilor, in suma de 10 milioane de lei si speram ca, la rectificarea bugetara sa se aloce intreg necesarul pentru acest an, pentru a avea o lucrare asa cum ne dorim.

Ne bucuram, de asemenea, de finantarile pe drumurile judetene, pe Valea Izei si pe Valea Ruscovei. In acest fel principalele cai de acces in Maramures, atat in Maramuresul Voievodal cat si pe drumurile judetene si pe drumurile nationale vor fi in decursul a maximum doi ani, rezolvate”, a aratat Gabriel Zetea, presedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și