Orice şofer care merge din Baia-Sprie către Cavnic şi, de aici, în Maramureşul istoric poate vedea că sunt porţiuni întregi din acest drum unde marcajul rutier lipseşte, iar pe altele acea vopsea albă care delimitează benzile de circulaţie abia dacă mai este vizibilă.

Preşedintele comisiei de recepţie a drumului, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Emil Marinescu, a declarat că aceasta este numai una din problemele identificate şi care în perioada următoare va fi remediată.

„Da, aşa este. Nu avem acea linie despărţitoare a benzilor, pentru că pe mijlocul drumului trebuie să se facă o cusătură, pentru că s-a degradat peste iarnă. La mijlocul drumului nu este o îmbinare corectă şi trebuie să fie refăcut totul. Oricum, marcajul se va reface pe toată lungimea drumului. Alte probleme care vor fi remediate sunt legate de acele guri de canal, apoi înlocuirea balustradelor lovite accidental.

Să nu uităm de acea subtraversare făcută în Baia-Sprie, acolo drumul trebuind refăcut pe acea porţiune. Acum să vedem care va fi rezultatul probelor duse spre analiză, dacă sunt conforme”, a declarat, pentru ziarul nostru, preşedintele comisiei de recepţie a drumului Baia-Sprie – Bârsana, Emil Marinescu.

Vă reamintim că unul dintre cele mai importante proiecte ale judeţului Maramureş – Reabilitarea traseului de drum judeţean Baia-Sprie (DJ18) – Cavnic (DJ184) – Ocna-Şugatag (DJ109F) – Călineşti (DJ185) – Bârsana (DJ185) a demarat din anul 2009, cei 56 km de drum fiind finalizaţi abia în acest an.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și