La toate acestea se adauga utilajele de pe drum, prezente in numar mare si care ingreuneaza circulatia si mai mult. S-au turnat deja primele covoare asfaltice, astfel ca in mod normal, cu fiecare zi care trece, drumul prin Pasul Gutai ar trebui sa fie si mai bun pentru masinile maramuresenilor.

Cei care nu au rabdare sa astepte la semafoare sau sa ocoleasca diferite utilaje aflate pe drum, o pot face simplu, circuland pe drumul judetean care leaga Baia Sprie de Barsana. Un traseu de 56 km care au fost recent finalizati de autoritatile judetene dupa circa 7 ani de zile.

„Am vazut si eu ca se lucreaza pe Gutai. Chiar am fost pana in Sighet si am ramas surprins sa vad ca se lucreaza la greu. Se toarna asfalt, am vazut muncitori, utilaje si se circula destul de bine. Speram ca sa fie o lucrare de calitate la final, sa ne putem bucura cativa ani de acum inainte, nu la prima ninsoare sau ploaie sa apara gropile. Acum o mai ramas de izbeliste zona Moisei-Borsa, unde e dezastru”, a spus Teodor, un sofer pe care l-am intalnit in varful Pasului Gutai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet