„Potrivit informațiilor pe care le avem și care necesită o confirmare suplimentară, Lukașenko, după întâlnirea cu ușile închise pe care a avut-o cu Putin, a fost dus de urgență la Spitalul Clinic Central din Moscova, unde se află acum. Cei mai buni specialiști au fost trimiși să-l îngrijească, fiind într-o starea evaluată de medici ca fiind critică. Sângele a fost purificat, starea lui Lukașenko îl face netransportabil. Măsurile luate pentru salvarea dictatorului belarus au fost menite să prevină speculațiile cu privire la posibila participare a Kremlinului la otrăvirea sa", a postat Tsepkalo pe Telegram.

Lukașenko a participat în 24 mai la Forumul Economic Eurasiatic de la Moscova. Acolo, în special, el a spus că armele nucleare rusești au început deja să fie transportate în Belarus în cadrul acordurilor bilaterale.

În urmă cu două săptămâni, presa ucraineană a scris că Lunkașenko a fost internat de urgență la un spital din Minsk păzite de forțe înarmate. Președintele Belarusului a dezmințit ulterior informația, spunând că se simte bine.

Însă presa occidentală remarca faptul că, recent, liderul de la Minsk părea palid și slăbit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și