S-au înregistrat două cazuri de crimă în cursul zilei de astăzi. Una s-a produs în cartierul Gării. În locuinţă, un cuplu a fost găsit mort. A doua s-a produs în cartierul Săsar. Ţinta, tot un cuplu. Un bărbat a fost găsit mort, iar femeie este în stare gravă, în comă, la spital.

Ambele cupluri aveau 30-40 de ani. În cazul de pe Gării, uşa a fost găsită încuiată. Conform primelor informaţii, cei doi au decedat în cursul zilei de duminică.

Ambii au fost înjunghiaţi. În ceea ce priveşte cazul de pe strada Petre Dulfu, aici atacul a avut loc astăzi. Există urme de violenţă şi inclusiv tăieturi. Femeie care a supravieţuit are, însă, lovituri la nivelul capului. Momentan nu se cunoaşte dacă este acelaşi autor.

Actualizare vasiledale.ro:

`In cursul după-amieziii, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. La fața locului, colegii mei au descoperit o femeie în vârstă de 37 de ani în stare gravă. După ce a primit primele îngrijiri medicale, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș”, a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

„Cazurile au fost preluate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribuanlul Maramureș”, a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și