“Legat de dl deputat nu am comentarii deocamdată. D-lui viceprimar i s-au dat mai multe sarcini să le urmărească, printre care în primul rând partea financiară, buget/cheltuieli, să fie urmărită în timp real şi ţinuta în echilibru, deoarece are experienţă în domeniul economic.

În schimb tot ce înseamnă iniţiative noi, nu este în sarcina lui de a le porni din cauză că nu poate şi deseori nu vrea să se implice, de aceea mă ocup eu personal dar singur. Vorbesc de iniţiative de genul preluarea spitalului, reminului, armatei, reglementarea pădurilor, lărgirea drumurilor în proprietăţile private, exproprieri diverse etc......

Adică tot ce implică discuţii aprinse sau deranjante pentru unii sau alţii, atât în rândul populaţiei cât şi în rândul clasei politice, inclusiv căpuşile din consiliul local nu le deranjează. Mai nou semnează doar ce doreşte la primărie, considerându-se lider, deoarece unii aplică aceeaşi strategie ca şi în trecut de a face viceprimarul să se creadă mai lider decât primarul şi asta nu duce altundeva decât la dezmembrarea echipei aleasă de comunitate.

Am fost surprins să constat după alegeri că din toţi cei care spuneam că vrem binele comunităţii, am rămas singur, iar ceilorlalţi nu li se merită să-şi facă treaba fără a fi plătiţi. Dl viceprimar i-şi face treaba foarte bine şi sper să continue tot aşa pentru că în rândul populaţiei este atât de multă răutate şi invidie încât este imposibil să facă cineva o echipă completă şi bine intenţionată. Consider că dl viceprimar i-şi face bine treaba pentru că ceva îl motivează şi aşteaptă ceva în schimb, prospera.

Chiar dacă acel ceva pe viitor este funcţia de primar sau sprijin pentru un alt post politic (se pare că doreşte să devină ambasador!), trebuie lăsat să prospere şi să-şi facă cât mai bine treaba acum, iar la momentul potrivit să fie ajutat dacă va fi cazul şi meritul.

P.S. Anul viitor vor fi iar alegeri, nu prea avem motive bazate pe ajutor concret în această perioada pe cine să susţinem!”, a arătat primarul de Borşa într-o postare pe o reţea de socializare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet