Cel din imagine este Lupu Rednic, cântărețul celebru de muzică populară și mai deloc celebru ca polițist, iar fotografia a fost postată pe această rețea de socializare zilele trecute de către DGPMB. Domnia sa este ditamai comisarul șef de poliție, adică, echivalentul gradului militar de colonel.

Ăsta nu ar fi un lucru rău, dacă gradul său ar certifica o muncă de polițist, adică cea în care îți dedici viața pentru a trimite, cu ajutorul magistraților, evident, infractorii în spatele gratiilor. În realitate, însă, Lupu Rednic este un om care nu are nicio treabă cu munca de poliție, el fiind șeful unei instituții care mănâncă absolut degeaba banii ministerului, respectiv Centrul Cultural al MAI.

Mai pe românește, omul ia bani de ofițer de poliție de la MAI ca să cânte la nunți, botezuri, spectacole, televizuni, pe alți bani, evident, fără să meargă la serviciul de polițist. Vi se pare o tâmpenie? Nu e singura! La fel se întâmplă la CS Dinamo, unde o grămadă de sportivi devin agenți și ofițeri pe bandă rulantă, ca "să mănâncă și gura lor o pâine". Fără niciun examen, fără nicio testare psihologică. Ești campion la șah, gata, de mâine ofițer de poliție!

Să nu se înțeleagă greșit! Am tot respectul pentru munca lor de sportivi, artiști, cântăreți, comedianți și ce or mai fi, dar nu mi se pare normal ca peste noapte să îi transformi polițiști, să ia acel salariu de polițist, fără să facă muncă de polițist. Iar colac peste pupăză să presteze și alte activități PE ALȚI BANI, în timp ce noi, polițiștii pe bune, NU AVEM VOIE SĂ MUNCIM ALTCEVA. Zilele trecute, domnul ministru Vela a decis ca toți acești oameni să iasă pe stradă pentru a-și ajuta "colegii".

Conform declarației de avere a domnului comisar șef de poliție Lupu Rednic, acesta a câștigat în anul 2019, LUNAR DIN ACTIVITATEA MUZICALĂ 1.100 lei. Vreau să vă întreb, ați găsit pe undeva vreo formație care să vă cânte la nuntă cu doar 1.100 de lei?! El probabil cântă doar la concerte caritabile.

La fel au ieșit pe stradă Larisa Iordache și alți "polițiști", care se miră acum de ce sunt luați la rost în mediul online. Mă gândeam că dacă tot pot fi făcuți peste noapte polițiști, puteam să îi facem și profesori, medici, pompieri, funcționari publici, de ce trebuie să îi facem doar polițiști?

În realitate, Centrul Cultural al MAI, CS Dinamo, sunt doar niște căpușe ale ministerului, unde aproximativ 800 de oameni iau salarii de polițiști. Oameni care nu vor da piept niciodată cu infractori, nu vor fi ultragiați, loviți, scuipați, înjurați, pentru că vor fi ocupați să facă altceva, orice altceva în afară de munca de poliție.

Dacă nu ar fi ieșit în costumele lor fandosite de ceremonie, ostentativ, pe stradă, probabil am fi uitat încă un an de ei. Dar imaginea asta mi-a rămas pe retină. Și nu pot să nu mă gândesc la colegii mei împușcați, înjunghiați, plini de sânge, cu familiile mutilate emoțional, în timp ce astfel de filfizoni se plimbă aiurea pe stradă, doar pentru că NU MAI AU UNDE SĂ CÂNTE! De aceea, domnule Rednic, vă spun "cântați la altă masă", suntem sătui de astfel de ipocriți!

Citește și

loading...