Ultimul astfel de episod, prezentat de GSP în campania #nuabuz, scoate de la arhivă un episod revoltător în care antrenorul Florian Spulber l-a desfigurat în bătaie pe cel mai bun săritor cu schiurile al României, Iulian Pîtea.

„Eram în ședință, în Slovenia, lângă Kranj. 27 noiembrie 2015, pe la ora 11. A avut mereu un reproș. Că am kilograme în plus. În ziua aia mi-a bătut obrazul că am mâncat prea mult. I-am spus că am făcut-o împreună cu fiul lui, care e și el săritor. Atunci s-a înfierbântat. Mi-a strigat să nu-l bag în aceeași oală și pe copil. I-am spus că ăsta e adevărul. Țin minte doar că m-a lovit de mai multe ori în cap și m-a dat cu capul de o margine", povesteşte Iulian Pîtea.

Antrenorul s-a potolit abia după ce un alt coleg al săritorului a intervenit.

„A intrat Eduard Torok și a urlat la el. El s-a încuiat în cameră, probabil și-a dat seama de ce făcuse. Torok m-a fotografiat. Eram plin de sânge pe jumătate din cap. Sincer, eram în stare de șoc, nici nu-mi aduc aminte de prima poză făcută după", a afirmat sportivul.

Incidentul a fost confirmat şi de către colegul acestuia, Eduard Torok, care a afirmat că el e cel care l-a bandajat, în timp ce antrenorul se încuiase în cameră.

Eu terminasem prânzul și am auzit țipete din camera respectivă. Am intrat, Iulian se certa cu Florin. Mi-au zis să ies, așa că am plecat, nu am vrut să agit și eu apele. Iulian a vrut să vină după mine. Atunci s-a întâmplat. Am auzit un țipăt puternic, iar Iulian a ieșit plin de sânge. A fost șocant. Fără să îmi dau seama, l-am luat și l-am dus sus, pe scări. L-am bandajat împreună cu încă o persoană. Spulber s-a ascuns în cameră și s-a încuiat", a afirmat Eduard Torok.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet