Apropiaților și familiei nu le vine să creadă că Mădălina nu mai este printre noi. Ea va fi condusă pe ultimul drum numai săptămâna viitoare, întrucât trupul său neînsuflețit va fi repatriat abia marți, 15 decembrie.

„Am reușit să facem actele pentru repatrierea Mădălinei. Din păcate, doar marți dimineața va fi preluată de firma de transport, iar spre seară ea va ajunge la Chiuzbaia. După ce va ajunge acasă și voi discuta cu familia ei, vă vom ține la curent cu ziua înmormântării! În numele Mădălinei, vă mulțumesc tuturor celor ce ați fost alături de ea și de noi! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, a anunțat, pe o rețea de socializare, Ioan Cioltea, iubitul Mădălinei.

Cazul tinerei a înduioșat o întreagă comunitate. Mădălina a luptat până în ultima clipă pentru viață, fiind sprijinită de o mulțime de oameni de bine din Maramureș și nu numai. Iar Mădălina i-a ținut mereu la curent cu starea ei de sănătate, mulțumindu-le de fiecare dată. Din păcate, însă, ieri, cu două zile înainte de a împlini vârsta de 22 de ani, ea a plecat la Ceruri. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și