Rudele şi sătenii au bănuit iniţial că acesta ar fi fost victima unei crime, însă rezultatele necropsiei au arătat că decesul ar fi survenit în urma unei comei alcoolice.

Tragedia s-a petrecut pe 8 septembrie anul acesta, când O.F. de 40 de ani, a băut toată ziua prin sat, după care a fost găsit fără suflare pe un teren din apropierea Căminului Cultural.

Cei care l-au observat au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns inclusiv un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, însă a fost prea târziu.

Ulterior, cercetările au fost preluate de poliţişti, iar cazul a ajuns în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, mai ales că prin sat au început să circule tot felul de informaţii potrivit cărora bărbatul ar fi fost agresat de un grup de tineri care l-ar fi lovit cu picioarele şi legat cu o sârmă la picioare, iar la final au pus nişte paie pe el intenţionând să-i dea foc.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de cei de la Serviciul de Medicină Legală, care au efectuat necropsia, însă concluziile au fost şocante.

FOTO: Arhivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet