Oamenii legii au fost trimiși în localitatea suceveană Siminicea, sesizați pentru un conflict, notează obiectivdesuceava.ro. Ajunși la fața locului, au constatat că Nicolae Tucaliuc, un bărbat de 50 de ani care sunase la 112, era, de fapt, cel care făcea scandal, fiind în stare avansată de ebrietate.

Amețit de alcool, omul a refuzat să se legimiteze. Polițiștii au aflat că bărbatul a adus-o acasă, sâmbătă, pe Tatiana Nagâţ, o femeie de 49 de ani din Dorohoi, pe care a prezentat-o ca fiind verișoara sa. Omul i-a spus soției că ar vrea să doarmă toți trei în aceeași cameră și în același pat. Nevasta nu a fost de acord pentru că și-a dat seama că femeia era, de fapt, amanta lui Nicolae. Atunci a început un scandal monstru.

Rudele soției bărbatului au convins-o pe presupusa amantă să plece din casa soților, luând doar una dintre gențile pe care le avea. Potrivit sursei citate, Nicolae Tucaliuc a fost amendat pentru că nu a dat detalii oamenilor legii pentru stabilirea identității și pentru că a făcut scandal.

Duminică, bărbatul a sunat la 112 și a spus că polițiștii care au intervenit în locuința lui i-au răpit verișoara. Oamenii legii s-au deplasat din nou în Siminicea. Au constatat că Nicolae Tucaliuc și-a amenințat cu moartea soția, motiv pentru care a fost încătușat și transportat la Spitalul Județean Suceava – Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet