Iată textul publicat pe pagina de socializare Agent Green:

„ȘOC și răsturnare de situație în cazul Ciprian. Spritul civic a fost amendat astăzi!!! Radarul Pădurilor este amenințat de abuzul în serviciu al unui Polițist sancționat disciplinar. Ciprian are nevoie de susținerea ta acum!

Ciprian Coc, primul Roman care a fost amendat pe motiv ca a sunat la 112 sa verifice legalitatea unui camion cu lemne a primit ASTAZI vesti foarte proaste de la Tribunalul Maramures.

Dupa ce in noiembrie amenda i-a fost anulata prin sentinta judecatoriei din Targu Lapus, tanarul Maramuresan, Ciprian Coc a fost invitat astazi la Tribunalul Maramures care a acceptat apelul Inspectoratului de Politie al judetului Maramures ce il acopera pe agentul de politie care a comis abuzul.

Reamintim ca Ciprian a fost imediat amendat cu 1.000 de lei pentru ca a indraznit sa sune in data de 4 iunie la 112 sa verifice camionul cu numarul de inmatriculare MM – 07 – BKT despre care s-a dovedit ca in acea zi efectuase 2 transporturi cu arbori taiati ilegal. Situatia este cu atat mai stranie cu cat este cunoscut si comunicat instantei de judecata faptul ca in urma cercetării agentul de poliţie care l-a amendat pe Ciprian a fost deja sancţionat disciplinar

CIPRIAN ARE NEVOIE ACUM de mesajele voastre de incurajare.
LIKE & SHARE

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor trebuie SA INTERVINA de URGENTA pentru a proteja spiritul civic si Radarul Padurilor. (Foto © Agent Green 2016)”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet