Prima persoană pe lista președinților care încalcă legea electorală este d-na Buftea-Nemeș Mirela-Luminița, consilier și purtător de cuvânt al primarului inculpat Ovidiu Nemeș. Dânsa este președintele secției de votare nr. 104 deschisă în cadrul Liceului „Forestier”. D-na Buftea Nemeș Luminița încalcă legea electorală, susținându-l explicit pe Alexandru Oros în alegeri pentru funcția de Primar, postând pe rețeaua de socializare FaceBOOK diverse articole de propagandă cu acesta și schimbându-și poza de profil, adăugând o insignă „Eu votez OROS!”.

Un alt președinte de secție de votare ce încalcă legea este d-na Țifrac Ionela-Dorina, secretara șefă peste celelalte patru secretare ale inculpatului Ovidiu Nemeș. Aceasta este președintele secției de votare nr. 93 din cadrul Liceului Pedagogic „Regele Ferdinand”. d-na Țifrac Ionela distribuie non stop prin FaceBOOK mesaje de propagandă electorală, cum ar fi: „Eu Votez Oros”, „Eu votez PNL” etc.

O altă doamnă, vicepreședintele secției de votare nr. 192, pe nume Urs Viorica, distribuie cu nerușinare mesaje de propagandă PNL-istă, iar pe poza domniei sale de profil există insigna „Eu votez OROS!”. D-na Urs este angajată în cadrul societății „Urbana” și mare fan al d-lui Șuștic Ioan, directorul acestei societăți, urmărit penal pentru fapte de corupție în mai multe dosare de către DIICOT și Parchet.

La aceeași secție de votare nr. 192, președinte este d-na Bledea Victoria, care măcar a avut bunul simț să își șteargă poza de profil cu insigna „Eu VOTEZ Oros!” în urmă cu o săptămână. Să nu ne amăgim însă, doamna Bledea Victoria distribuie și dă like-uri materialelor de propagandă PNL-iste.

Lista poate continua, însă ne oprim deocamdată aici. Dorim să arătăm că cei mai mulți președinți de secții de votare sunt persoane corecte și profesioniste, însă printre acestea au scăpat persoane care încalcă legea electorală, cele descrise mai sus.

De aproape o lună de la sediul PNL Sighet se dau telefoane non stop tuturor sighetenilor, cerându-li-se să îl voteze pe Alexandru Oros pentru funcția de Primar și lista de consilieri a PNL, fiind intimidați dacă spun că nu votează cu Oros, spunându-li-se tot felul de minciuni despre ceilalți candidați cu scopul de a-i denigra.

Sighetenii trebuie să nu se lase intimidați de astfel de practici securiste venite pe filiera PDL-istă via Tomșa Petru, zis „Petreuș”, și să voteze în data de 5 iunie 2016 așa cum spune rațiunea și cum le dictează conștiința.

Tatuaje Sighet

Citește și

loading...