Radu Mazăre critică conducerea PSD pentru faptul că organizaţiile judeţene sunt considerate responsabile de eşecul lui Victor Ponta la prezidenţiale.

"Sunt discuţii despre modul cum este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală. Şi eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta sau al al lui Dragnea. Eu, dacă aş pierde alegerile la Primărie, a doua zi mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş arăta spre cei care sunt şefi de organizaţii mici, locale că ei sunt de vină pentru pierderea mea", a acuzat edilul Constanţei.

Întrebat dacă ar trebui ca Victor Ponta să-şi dea demisia, Mazăre a răspuns: "În mod normal şi onorabil, da"

Mazăre a arătat că nu a decis dacă va rămâne în PSD.

"Nu am luat o decizie, discut şi cu colegii şi prietenii mei din organizaţia Constanţa. În ciuda a ceea ce credeţi voi despre mine, eu nu iau decizii importante de capul meu. În momentul în care o opinie este cristalizată, o luăm într-o direcţie cu toţii", a adăugat primarul din Constanţa.

Radu Mazare a facut aceste declaratii marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca un nou termen in dosarul in care primarul Constantei este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri.

La termenul anterior, instanta a dispus citarea expertului Marian Chiritoiu pentru ca acesta sa raspunda obiectiunilor formulate de procurori la suplimentul raportului de expertiza topo-cadastrala.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și