După o lună și jumătate, cei din Primărie s-au trezit și s-au gândit că poate totuși ar fi bine să se respecte Hotărârea de Consiliu local și declarațiile să se poată depune și online.

Primarul municipiului, Vasile Moldovan, a postat un comunicat în cursul serii zilei de 18 februarie a.c., prin care anunța că se recomandă ca declarațiile de impunere privind taxa specială de salubrizare să se depună online, pentru a evita aglomerația de la ghișeu.

Astfel, începând de astăzi, 19 februarie a.c., declarațiile se pot depune și prin alte mijloace decât fizic la ghișeu:

1) declarațiile completate și semnate olograf pot fi trimise prin e-mail (postă electronică) la adresele directiavenituri@primariasighet.ro sau impozite@primariasighet.ro

2) declarațiile completate și semnate olograf pot fi scanate și trimise prin aplicația WhatsApp la numărul de telefon 0752.895.110

3) declarațiile completate și semnate olograf pot fi trimise prin serviciul poștal sau de curierat pe adresa Primăriei Sighet, str. Bogdan Vodă, nr. 14 județul Maramureș.

Declarația de impunere se poate descărca de pe site-ul Primăriei Sighetu Marmatiei: www.primaria-sighet.ro

„Programul cu publicul la Direcția Venituri este zilnic intre orele 8 - 16 iar începând de săptămâna viitoare programul va fi și în zilele de sâmbătă, între orele 8 - 12.

Pentru cetățenii care se prezintă fizic la sediul Primăriei - Direcția Venituri, vă informăm că a fost suplimentat numărul personalului care preia declarațiile de impunere, accesul în clădire făcându-se pe intrarea nr. 2 (str. Corneliu Coposu) iar ieșirea se face pe intrarea principala (str. Bogdan Vodă)”, mai anunță primarul Vasile Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet