Politia de Frontiera Romana informeaza ca in perioada 5 octombrie- 5 noiembrie 2016, va continua procedura de desfasurare a concursului, prin incadrare directa, pentru ocuparea celor 604 posturi vacante de agenti in structurile operative ale PFR, in serviciile specializate in supravegherea si controlul frontierei, combaterea migratiei ilegale si a infractionalitatii transfrontaliere, in compartimentele ture de serviciu ale Sectoarelor Politiei de Frontiera si in punctele de trecere aeroportuare.

La nivel national, pana la data de 04.10.2016, data limita de inscriere, peste 6300 candidati si-au depus cererile de inscriere la centrele de recrutare, I.G.P.F. si structurile teritoriale ale Politiei de Frontiera Romane. In perioada urmatoare, au anuntat cei de la Politia de Frontiera, pana la data de 19.10.2016, candidatii inscrisi urmeaza sa-si completeze dosarele de recrutare la structurile de resurse umane unde au aplicat, cu documentele prevazute in anunturile de concurs publicate pe site. Testarea psihologica si examinarea medicala sunt obligatorii si eliminatorii in cadrul procesului de recrutare.

Candidatii care indeplinesc conditiile de participare vor sustine concursul de incadrare pentru posturile de agenti din domeniul operativ in 2 etape. Si anume prima etapa consta in promovarea probei eliminatorii de evaluare a performantei fizice, potrivit probelor si baremelor prevazute in anuntul de concurs. Cea de-a doua etapa se va desfasura in data de 05.11.2016 si consta in sustinerea unui test scris – tip grila – pentru verificarea cunostintelor necesare indeplinirii atributiilor postului la care pot participa numai candidatii care au promovat etapa probelor de aptitudini.

Subiectele vor fi elaborate de catre o comisie centrala constituita la nivelul I.G.P.F. si vor fi transmise simultan, in ziua concursului, la structurile teritoriale organizatoare., urmand ca afisarea rezultatelor finale sa se faca dupa solutionarea contestatiilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet